Over Ginger Rox

Nieuwsgierig naar Ginger Rox? Versterk relaties binnen je bedrijf! Ontdek hier onze persoonlijke aanpak en op maat gemaakte geschenken voor je medewerkers en zakelijke relaties.

Wie ben ik?

Ik ben Inge, zaakvoerster van Ginger Rox.

Ik heb meer dan 15 jaar in de wereld van HR en recruitment gewerkt, waarbij ik met veel plezier heb bijgedragen aan het opbouwen van langdurige relaties met zowel bedrijven als medewerkers.

Als voormalig HR-manager werd mij al snel duidelijk hoe cruciaal erkenning en waardering zijn voor het aantrekken en vasthouden van talentvol personeel. 

Ik merkte dat dit een tijdrovende taak was en vaak onderaan op het 'to do'-lijstje terechtkwam. Die ervaring inspireerde me om Ginger Rox te starten, waar ik bedrijven gedurende het hele jaar ontzorg met (gepersonaliseerde) geschenken.

Ik ben trots op wat Ginger Rox te bieden heeft en kijk ernaar uit om samen te werken om jouw bedrijf te helpen schitteren met unieke attenties. Laten we samen een persoonlijk tintje toevoegen aan jouw erkenning en waardering.

  • Persoonlijke aanpak

    Elke samenwerking en geschenk is op maat gemaakt om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

  • Ontzorgen

    We nemen de verantwoordelijkheid voor het geschenkproces volledig op ons.

  • Partnership

    Elke klant ontvangt bij ons dezelfde toegewijde aandacht en zorg. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Onze missie

Ginger Rox helpt bedrijven om hun medewerkers te waarderen en belonen met unieke geschenken en ervaringen. We creëren waardevolle momenten die de relaties tussen medewerkers en bedrijven versterken.